cazare predeal all inclusive

Wiki Article



cazare pentru predeal
Predeal, Valea Prahovei, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Puteti achita rezervarile dumneavoastra prin urmatoarele metode de plata: transfer bancar, on the net cu cardul sau numerar si cu cardul la sediile noastre din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta si Suceava.

The town corridor should really put money into making it a lot more vacationer friendly. There really should be fairs and events while in the weekend,this metropolis life on tourism so it should be designed much more energetic for that tourists. The sidewalk desires pavement. The entire space is lifeless just after 6PM and there is nothing to try and do.

Căsuța din copaci River Chalet are o suprafață de forty eight mp și beneficiază de dormitor matrimonial, spațiu de zi și o echicinetă echipată.

Locatia buna, personalul de la receptie foarte binevoitor. Am ajuns uzi venind cu motocicletele si dupa cateva ore de ploaie.

Pensiunea Dapa este situată în oraşul Predeal, la 500 m de zona de schi Clăbucet. Proprietatea pune la dispoziţie un cafe, un bar şi o recepţie deschisă nonstop.

Situata in Predeal, la o altitudine de 1070m, la numai ten moment de partia de schi Clabucet, intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

Priveliștea din balconul camerei este exceptională cu vedere la munte. De info asemenea, pentru a vă bucura de aerul montan, puteți practica activități sportive precum fotbal, tenis, foot tenis sau baschet în cadrul bazei lor sportive ce va sta la dispoziția dumneavoastră. Terenurile sportive sunt dotate conform standardelor actuale. Pe lângă despre toate acestea, cazare pentru predeal oaspeții au acces la sauna proprietății, camere de familie, WiFi gratuit inclus, camere pentru nefumători și un mini bar.

Va invitam la Casa Olga de la Paraul Rece sa va bucurati de natura. La noi gasiti liniste si multa verdeata: o perdea de brazi inconjoara mica poiana unde este amplasata casa. Aerul este curat, puternic ionizat, presiunea ...

Casa se apasa aici află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ five hundred m si la sixty m de Dn1. Parter: Dwelling, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

Every thing was superb, we liked our remain within the hotel. The location is ideal, quite near dining establishments and retailers. It was exceptionally clean, the workers had been super nice and useful and also the breakfast was delightful.

Pentru proprietarii de campinguri turistice din staţiunea Predeal sau împrejurimile acesteia, oferim posibilitatea de a beneficia de publicitate şi pe acest website.

Pentru călătorii treatment apreciază un spațiu propriu la sfârșitul zilei, un apartament este căminul fantastic la depărtare de casă. Camerele mobilate și facilitățile de bucătărie oferă grupurilor și familiilor cazare predeal hotel bulevard flexibilitatea de a se bucura separat de pauze, sau de a plănui în timpul mesei activitățile zilei următoare. Adesea, acestea sunt disponibile atât pe termen scurt, cât și lung.

Locatia vis a vis de gară, central. Camera si baia mari, curate. Din punct de vedere cazare a fost ok. Micul dejun cu aceleasi produse in fiecare zi, nimic preparat in locatie

Report this wiki page